skip to Main Content

Bon Tea

5,95

Bon tea milde zwarte thee met chocolade en romige kokossnippers.

Categorie:

Beschrijving

Bon Tea 100 gram
Milde zwarte thee met chocolade en romige kokossnippers.

Ingrediënten
Assam zwarte thee, witte chocolade, kokosnoot snippers, chocolade stukjes, cacao.

Zwarte thee
De theeblaadjes worden na het plukken verflenst en vervolgens gerold, gekneusd en verhit. Dankzij een relatief lang fermentatieproces krijgt de thee zijn kenmerkende goudbruine tot zwarte kleur. Zwarte thee heeft een krachtige smaak en is intens geurig.

Hoe bewaar ik losse thee?

Het is aan te raden om losse thee luchtdicht en in een donkere omgeving te bewaren, bij voorkeur op een koele en droge plek. Dit draagt bij aan de houdbaarheid en smaakbehoud van de thee. Een goed afsluitbaar theeblik is een uitstekende optie voor het opslaan van uw losse thee.

Hoe bereid ik deze thee?

Plaats de losse thee in een theefilter en volg de instructies op de achterkant van de verpakking. Voor elke kopje thee kunt u 1 tot 2 maatschepjes thee gebruiken; met de Tea Treasure lepel is dit ongeveer één schepje, wat overeenkomt met circa 2 gram.

Onze thee  

Onze thee melanges worden zorgvuldig samengesteld door onze theesommelier en bevatten enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Wij selecteren de mooiste theebladeren en de beste kruiden, specerijen en vruchten om uw smaakervaring te verrijken. Geniet van Tea Treasure Loose Leaf Tea.

Bestellen voor horeca of zakelijke doeleinden?

Bent u op zoek naar thee voor uw bedrijf of horecagelegenheid? Voor onze zakelijke klanten bieden wij aantrekkelijke tarieven en leveringsvoorwaarden. Neem contact met ons op via ons Contactformulier voor een scherpe prijs. Voor overige vragen over zakelijke bestellingen kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 085 060 27 48

Languages »
Back To Top
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Welkom bij Tea Treasure
Hallo
Kunnen we je helpen?